Informatie Avondvierdaagse ZO

ingevoerd op 28-05-2019

Beste ouders, 

 

Hieronder informatie over de Avondvierdaagse Zuidoost.

Let op: dit wordt niet door school georganiseerd. U kunt wel uw kind inschrijven als inviduele loper, maar de school zal geen begeleiders regelen. 

 

Inschrijven individuele deelnemers A4D (https://www.wscdeverbinding.nl/inschrijven-avondvierdaagse-amsterdam-zuidoost/)

 

We gaan wandelen op dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni.

Alweer voor het 4e jaar organiseren wij voor u de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km. Mocht u toch prijs stellen op de wandeling van 10 km met uw groep, laat dit even weten via een e-mail.

De startlocatie is zoals altijd midden in Amsterdam Zuidoost. Net als vorige jaren krijgt iedereen een vast verzamelplekje. De organisatie geeft aan wanneer je school of groep vertrekt. Je mag dan niet meer blijven wachten. Dat betekent dat iedereen op tijd moet zijn bij het verzamelen. Kom op tijd zodat je school op tijd kan vertrekken. Wees sportief en zorg voor de omgeving waar je loopt. Dat betekent geen ruzie maken, tussen de voorste en achterste begeleiders van je school blijven en doe wat de verkeersregelaars zeggen. Geen rotzooi op straat of in de de natuur gooien; iedere school krijgt van ons een vuilniszak mee waar je je rommel in kan doen. Help elkaar als het wat moeilijk wordt.  Zo hebben we allemaal plezier en lopen we veilig.

 

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

 

Startlocatie:
Bijlmersportcentrum
Anton de Komplein 157, 1102 DR Amsterdam ZO

 

Onze voorkeur gaat uit naar voorinschrijving (uiterlijk 5 juni inschrijven en aansluitend betaling via bank), maar mocht dat niet lukken, dan kan het op de 1e avond, ter plaatse nog voor individuele (na-)inschrijvingen. Houd dan echter rekening met een wachttijd aan de inschrijftafel. Wanneer men ingeschreven is via internet, moet men zich overigens ook gewoon melden op de wandelavonden. Het dagelijkse wandelkaartje, wat per dag een deelnemersbewijs is en dagelijks weer moet worden ingeleverd, wordt n.l. uitgegeven aan de inschrijf- afmeldtafel.

 

Inschrijven individuele deelnemers A4D (https://www.wscdeverbinding.nl/inschrijven-avondvierdaagse-amsterdam-zuidoost/)

 

652x475-499avond4daagse4-jpg_l 652x475-499avond4daagse4-jpg_l
cropped-basis-voorkant-website-totaal-1 cropped-basis-voorkant-website-totaal-1