Individuele lopers avondvierdaagse

ingevoerd op 23-05-2018

Dit jaar is het weer mogelijk om de avondvierdaagse te lopen. Helaas zullen wij dit jaar als school niet meedoen. Natuurlijk kan iedereen zich wel als individuele loper inschrijven. Wil je dit? Kijk lees dan onderstaand bericht en klik op de link onderaan de tekst. 

 

Bron: https://www.wscdeverbinding.nl/avondvierdaagse-amsterdam-zuidoost/ 

 

Hoera, het is gelukt. Dit jaar kan de avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost toch doorgaan.

We gaan wandelen op dinsdag 19 juni t/m vrijdag 22 juni.

Alweer voor het 3e jaar organiseren wij voor u de Avondvierdaagse Amsterdam Zuidoost. We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het weer een gezellig evenement wordt. Wat gewijzigd is, is dat we in verband met de veiligheid groepen dit jaar alleen de 5 km kunnen lopen. Alleen individuele lopers kunnen kiezen tussen 5 km en 10 km.

De startlocatie is zoals altijd midden in Amsterdam Zuidoost. Net als vorig jaar krijgt iedereen een vast verzamelplekje. De organisatie geeft aan wanneer je school of groep vertrekt. Je mag dan niet meer blijven wachten. Dat betekent dat iedereen op tijd moet zijn bij het verzamelen. Ook kunnen alle scholen een “sociaal bokaal” verdienen. Hoe je dat kunt doen? Kom op tijd zodat je school op tijd kan vertrekken. Wees sportief en zorg voor de omgeving waar je loopt. Dat betekent geen ruzie maken, tussen de voorste en achterste begeleiders van je school blijven en doe wat de verkeersregelaars zeggen. Geen rotzooi op straat of in de de natuur gooien; iedere school krijgt van ons een vuilniszak mee waar je je rommel in kan doen. Help elkaar als het wat moeilijk wordt. En…. bedenk zelf ook nog maar wat. Zo hebben we allemaal plezier en lopen we veilig.
Aan het einde van de week weten we aan wie we de prijs moeten geven.

 

Afstanden en starttijden
10 km/individuele wandelaars:
di/woe/do/vr       18.00 uur – 18.15 uur
vrijdag                   18.00 uur
5 km/scholen/groepen/individuele wandelaars
di/woe/do/vr       18.30 uur

Startlocatie:
Bijlmersportcentrum
Anton de Komplein 157, 1102 DR Amsterdam ZO

 

Inschrijven als individuele loper kan hier (https://www.wscdeverbinding.nl/inschrijven-avondvierdaagse-amsterdam-zuidoost/). 

 

Veel plezier!

loop je mee? loop je mee?