Start van Fiep! (app)

ingevoerd op 18-10-2018

Welkom bij Fiep!

 

Beste ouder/ verzorger,

 

Welkom bij het gebruik van de Fiep-app. Wat goed dat u een account heeft en uw kind heeft gekoppeld. In dit bericht vertel ik kort waarvoor wij Fiep willen gebruiken.

 

Informatie

Via Fiep willen wij het overbrengen en verkrijgen van informatie verbeteren. Dit kan algemene informatie zijn (bijvoorbeeld: start inschrijving Brede School) of informatie voor bepaalde groepen (bijvoorbeeld: schoolvoetbal groep 5 t/m 8).

 

Nieuwsberichten

Ook willen wij nieuwsberichten via Fiep verspreiden. Dit zijn gebeurtenissen in en rondom school, de nieuwslijn en leuke activiteiten tijdens de vakanties.

 

Foto’s van uw eigen klas

Wij willen vanaf nu de foto’s via Fiep versturen. De foto’s van uw kind zijn dan niet meer openbaar zichtbaar, maar alleen voor de ouders van zijn/ haar klas. Leerkrachten kunnen ook zelf foto’s uploaden met een berichtje erbij.

 

Meldingen

Bij het gebruik van Fiep krijgt u de meldingen vanzelf binnen. Dit zorgt ervoor dat u altijd op te hoogte bent van de laatste informatie en berichten.

 

Activiteiten en begeleiding

Via Fiep blijft u ook op de hoogte van alle activiteiten vanuit school. Als er begeleiders voor de activiteiten nodig zijn, wordt dit ook gevraagd. U kunt zich dan opgeven als begeleider bij uw leerkracht.

 

Vanaf vandaag zal Fiep steeds meer gebruikt worden. Verspreid het nieuws aan andere ouders en help hun als dat nodig is.

 

Help!

Lukt iets niet? Bent u gegevens kwijt? Wilt u de kind-code opnieuw ontvangen? Of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag. Vraag naar Meester Fabian (gym) op school of stuur een mail.

 

Om u aan te melden klik hier (https://fiep.ziber.eu/Account/RegisterByEmail?ReturnUrl=/). 

 

Tot snel, op Fiep!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fabian Nieuwenhuis (gym) & Els Ranzijn (directeur)

Het team

 

f.nieuwenhuis@deblauwelijn.nl

fieppp fieppp
fiep fiep