Minecraft in de Arena!

ingevoerd op 31-03-2018

Beste ouder(s) en of verzorgers van,

Op zaterdagochtend 23 juni wordt We make the City Junior georganiseerd op de middenstip van de Amsterdam Arena.. Ongeveer 500 kinderen uit groep 6,7 en 8 worden uitgenodigd voor een leuk en inspirerend Minecraft evenement.

 

Bouwen aan je eigen buurt!

De kinderen krijgen les in Minecraft en bouwen op een digitale manier aan Amsterdam Zuidoost. Dit event is nadrukkelijk ook geschikt voor meisjes en kinderen die nog nooit iets met Minecraft hebben gedaan. Voor ieder niveau is een uitdagend programma waarbij de kinderen gezamenlijk een belangrijke schat gaan vinden. Er zullen grote interactieve schermen gekoppeld worden boven het veld zodat het niet alleen leerzaam is om te doen, maar ook nog eens superleuk!

 

Vervoer en begeleiding

Het evenement vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in de Amsterdam Arena. De leerlingen worden vanaf verschillende vertrekpunten in Zuid-Oost om 9:00 uur opgehaald met een bus en worden op hetzelfde punt om 12:30 - 13:00 uur ook weer teruggebracht met de bus. Er zullen begeleiders zijn die de kinderen begeleiden tijdens de busreis en in de Arena.

 

Special guest: Enzo Knol!

Ook leuk om te vermelden is dat Enzo Knol het event zal aftrappen! Bekend van zijn Minecraft vlogs. De kinderen kunnen met hem op de foto en een praatje met hem maken als inspirerende break-out tijdens het ochtendprogramma.

Stichting FutureNL

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting FutureNL.

 

Meedoen!

De kinderen kunnen zich inschrijven via de juf of meester. Daar dien je het bijgevoegde toestemmingformulier voor te ondertekenen en te overhandigen aan de leerkracht. (deze is ook op de website te downlaoden)

 

In de aanloop van het event ontvang je via de juf of meester meer informatie over het vervoer, de organisatie en andere belangrijke weetjes!

 

Vriendelijke groet,

 

Team FutureNL

 

panoramic_4386_4393 panoramic_4386_4393